FødevareWatch

Svampeproducent har siddet på et kødalternativ i årevis, og det bliver de foreløbigt ved med

Tvedemose har haft et svampebaseret kødalternativt klar i flere år, men holdt på det på grund af et overstimuleret marked. Ifølge adm. direktør har svampeproducenten tænkt sig at blive ved med at have is i maven.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix.

Tvedemose, der er landet største svampeproducent, var egentlig klar til at gøre entre på markedet med et kødalternativ baseret på svampe allerede tilbage i 2019, men valgte bevidst at afholde sig fra det.

Dengang var markedet ifølge daværende adm. direktør Jens Christian Hansen overstimuleret, og Tvedemose ville derfor hellere holde på deres bud end kaste sig hovedkulds ud i strømmen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier