FødevareWatch

Danish Crown-chef løfter sløret for ny mulig vækstkategori

Slagterikoncernen har med stor succes fyret op under værdiskabelsen gennem produktionen af bacon, pizzatopping og konserves, men der skal mere på brættet i fremtiden, siger topchef Jais Valeur.

Danish Crown-topchef jagter en fjerde kategori, der kan blive stor som bacon, pizzatopping og konserves. | Foto: Morten Fauerby/APPR/Ritzau Scanpix

Tre kategorisatsninger kan i fremtiden få følgeskab af nye i slagterikoncernen Danish Crown, siger topchef Jais Valeur i forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for 2020/21.

"Vi skal have endnu mere fokus på, hvordan vi kan sikre værdiskabelsen på grisen, og hvordan vi får mere kontrol over den værdikæde, der ligger efter os selv," lyder det indledningsvist.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier