Danish Crown-chef løfter sløret for ny mulig vækstkategori

Slagterikoncernen har med stor succes fyret op under værdiskabelsen gennem produktionen af bacon, pizzatopping og konserves, men der skal mere på brættet i fremtiden, siger topchef Jais Valeur.
Danish Crown-topchef jagter en fjerde kategori, der kan blive stor som bacon, pizzatopping og konserves. | Foto: Morten Fauerby/APPR/Ritzau Scanpix
Danish Crown-topchef jagter en fjerde kategori, der kan blive stor som bacon, pizzatopping og konserves. | Foto: Morten Fauerby/APPR/Ritzau Scanpix

Tre kategorisatsninger kan i fremtiden få følgeskab af nye i slagterikoncernen Danish Crown, siger topchef Jais Valeur i forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for 2020/21.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter