FødevareWatch

Slettet sukkerafgift i Norge kaster første effekter af sig - DI Fødevarer kigger med

Øget omsætning og større beskæftigelse er blandt de effekter, som man forventer og allerede har fået en forsmag på i Norge, efter man i januar fjernede sukkerafgifterne. Herhjemme er DI Fødevarer stor fortaler for at sænke afgiften for at bremse en række udfordringer.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Mindre grænsehandel i Sverige og flere norske arbejdspladser.

Det var baggrunden for, at den norske regering per 1. januar 2021 valgte helt at fjerne afgifterne på sukker og chokolade efter flere år med afgiftsforhøjelser, der viste sig ikke at give det forventede provenu.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier