FødevareWatch

Arla-bestyrelsesformand giver Landbrug & Fødevarer en opsang efter Arhnungs exit

Arlas formand Jan Toft Nørgaard er meget ærgerlig over, at Landbrug og Fødevarer ikke reagerede rettidigt på DanBred-sagen. "Tilbage står nu, at Landbrug & Fødevarer har mistet en meget dygtig leder," skriver han i en skriftlig kommentar til Finans.

Arlas formand Jan Toft Nørgaard forventer, at Landbrug & Fødevarer strammer op. | Foto: Jens Hartmann Schmidt

I mejerigiganten Arla er der stor ærgrelse over, at håndteringen af sexchikanesagen i griseselskabet DanBred i går fik Landbrug & Fødevarers topchef til at sige sit job op. Derfor sender Arlas bestyrelsesformand Jan Toft Nørgaard nu en opsang til toppen af landbrugets lobbyorganisation.

Jan Toft Nørgaard erklærer sig i en skriftlig kommentar "oprigtigt talt meget ærgerlig over, at dette kaotiske sagsforløb nu har resulteret i, at Anne Arhnung har besluttet sig for at opsige sin stilling."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier