FødevareWatch

Efter halvandet års ventetid løber Madens Folkemøde nu af stablen

Aflysningerne er kommet som perler på en snor for Madens Folkemøde siden april 2020, men fra den 24.-25. september afholdes folkemødet igen på Engestofte Gods på Lolland.

Foto: Madens Folkemøde / PR

Det er med en vis forløsning, at Madens Folkemøde efter snart halvandet års aflysning kan afholde sit arrangement på Engestofte Gods på Lolland fredag og lørdag den 24.-25. september.

"Målet er at engagere og inspirere, så vi alle sammen bliver klogere på, hvordan vi sammen og hver for sig kan være med til at sætte retningen for, hvor skal hen som madland," skriver bestyrelsen bag Madens Folkemøde i Folketidende.dk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier