FødevareWatch

Branchedirektør bekymret for faldende optag på fødevareuddannelserne

Branchedirektør i DI Fødevarer Leif Nielsen mener, at et faldende antal af ansøgere på de danske fødevareuddannelser kan føre til, at Danmark mister førertrøjen inden for bæredygtige fødevarer.  

Foto: Ivan Boll

I disse dage nyder håbefulde unge mennesker, at de efter sommerferien skal starte på universitetet. Der er dog færre af dem, som har søgt ind på en uddannelse, der skal dygtiggøre sig indenfor fødevarer end tidligere.

Nylige tal viser, at færre søger ind på de danske fødevareuddannelser, mens tallene for optagede er stabile. På trods af en vis stabilitet bekymrer tallene dog Leif Nielsen, der er branchedirektør i Dansk Industri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier