FødevareWatch

Med nye ejere i ryggen vil Geia Food være dobbelt så store

Handelsvirksomheden, der i de senere år er vokset tocifret hvert år, har mod på meget mere, og med en ny kapitalfond som ejer vil direktør Claus Ravnsbo løfte toppen med nye milliarder.

Foto: PR/Geia Food

Geia Food, der i sin nuværende form kun har eksisteret siden 2017, har i de seneste år gennemført fem opkøb, men med kapitalfonden Triton som ny ejer, kan der meget vel komme flere til i den kommende tid.

Det siger adm. direktør Claus Ravnsbo til FødevareWatch i forbindelse med at Geia Foods hidtidige ejere i Credo Partners for et ukendt beløb har solgt majoriteten i handelsvirksomheden til kapitalfonden Triton.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier