FødevareWatch

ISS får tidligere rederi-boss som formand

Den tidligere DFDS-topchef Niels Smedegaard er valgt som ny bestyrelsesformand på en generalforsamling i servicegiganten ISS.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

ISS har på en generalforsamling tirsdag valgt Niels Smedegaard og Kelly Kuhn som nye medlemmer af bestyrelsen.

Det fremgår af en meddelelse.

Niels Smedegaard, der tidligere har været topchef i rederiet DFDS, overtager posten som bestyrelsesformand fra Lord Charles Allen of Kensington, der har ønsket at udtræde af bestyrelsen.

"Gennem de sidste måneder har jeg været igennem et grundigt introduktionsprogram, hvor jeg har talt med mere end 35 ledere i virksomheden, og jeg mener, at baseret på de møder har jeg en god forståelse af de nuværende udfordringer i ISS, men mere vigtigt også af det store potentiale, som er i ISS," siger Niels Smedegaard på generalforsamlingen ifølge Børsen.

Foruden de to nyvalgte medlemmer består ISS' bestyrelse nu af næstformand Henrik Poulsen, Søren Thorup Sørensen, Cynthia Mary Trudell, Valerie Beaulieu og Ben Stevens.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatchs søstermedie EjendomsWatch.)

Tidligere DFDS-topchef har kurs mod formandspost i ISS

Mere fra FødevareWatch

Horestas nye direktørtrio: Vi skal blive skarpere

INTERVIEW: Horesta er på mange måder den ønskede fælles indgang for hotel- og restaurationsbranchen, men ifølge organisationens tre nye direktører er der dog steder, hvor der kan strammes op. ”Vi er en Ferrari, der kører på to ventiler i stedet for otte,” lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier