FødevareWatch

HKScan sælger fabrik og lejer den tilbage

Den finske kødkoncern har solgt en fabrik, hvor der årligt bliver produceret omkring 50.000 ton kød og færdigretter. Salget indbringer et større trecifret millionbeløb.

Foto: HKScan/PR

For i alt 77 mio. euro, eller hvad der svarer til 572 mio. kr., har finske HKScan solgt en fabrik i Vantaa, hvor kødkoncernen fremstiller måltider og færdigretter.

Det skriver Foodbev.com.

Som del af salget til Sagax Finland Asset Management lejer HKScan fabrikken tilbage for omkring 5 mio. euro om året i de kommende tyve år.

HKScan købte så sent som i april sidste år det stykke jord, hvor fabrikken ligger og de årligt 50.000 ton produkter produceres af omkring 700 medarbejdere.

Danpo-ejers topchef om ny rolle til direktør: Dansk koncept gav os blod på tanden Finsk slagterikoncern får endelig sorte tal i Danmark Slagterikoncern vil være klimaneutral 

Mere fra FødevareWatch

Aarstiderne vil sætte sig på mere af hverdagen

Måltidskasser med aftensmad flankeres af nye tiltag, der skal gøre Aarstiderne til et bredere alternativ til onlinesupermarkederne. Yderligere tiltag er på vej efter et år, hvor antallet af solgte kasser steg med 20 pct.

Vestjysk fiskeselskab kommer ud med lille underskud

En kombination af en fabriksbrand sidste forår og pandemiens påvirkning af foodservicemarkedet har sendt lakseseskabet Norlax i lille minus. Selskabet, der netop har fået amerikansk hovedejer, forventer bedring i år.

Pandemi giver rekordforventninger i cocktail-selskab

Et forår præget af fortsatte restriktioner i det danske natteliv får Cocktail Company til at skrue forventningerne et nøk opad. "Efter vores virtuelle omstilling forventer vi nu, at det bliver virksomhedens bedste kvartal nogensinde," siger stifter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier