FødevareWatch

HKScan sælger fabrik og lejer den tilbage

Den finske kødkoncern har solgt en fabrik, hvor der årligt bliver produceret omkring 50.000 ton kød og færdigretter. Salget indbringer et større trecifret millionbeløb.

Foto: HKScan/PR

For i alt 77 mio. euro, eller hvad der svarer til 572 mio. kr., har finske HKScan solgt en fabrik i Vantaa, hvor kødkoncernen fremstiller måltider og færdigretter.

Det skriver Foodbev.com.

Som del af salget til Sagax Finland Asset Management lejer HKScan fabrikken tilbage for omkring 5 mio. euro om året i de kommende tyve år.

HKScan købte så sent som i april sidste år det stykke jord, hvor fabrikken ligger og de årligt 50.000 ton produkter produceres af omkring 700 medarbejdere.

Danpo-ejers topchef om ny rolle til direktør: Dansk koncept gav os blod på tanden Finsk slagterikoncern får endelig sorte tal i Danmark Slagterikoncern vil være klimaneutral 

Mere fra FødevareWatch

Maltdirektør efter værste år i årtier: "Det er meget ubehageligt"

Udfordringerne har aldrig været større i Sophus Fuglsang Export-Maltfabriks over hundredårige lange virke, som i det seneste år. Det nye regnskab viser største dyk på bundlinjen i topchefens hukommelse. Virksomheden er dog godt polstret, forsikrer han, men han frygter den usikkerhed, som energikrisen lige nu medfører.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier