FødevareWatch

"Norges eneste storby" forlænger serveringsforbud

Byrådet i Oslo har besluttet af forlænge en lokal nedlukning til 4. februar.

Det indtil tidligst 7. februar fortsat ulovligt at servere alkohol i Norges hovedstad. | Foto: Joachim Adrian

Norge har hidtil ikke været så påvirket af smittespredning og generel nedukning, som så mange andre lande, men i Oslo har der siden 10. november været restriktioner, der skal holde antallet af sociale arrangementer og møde mellem mange mennesker nede.

Ifølge flere norske medier har byens byråd med byrådsleder Raymond Johansen i front onsdag eftermiddag forlænget de nuværende restriktioner, så der fortsat er udskækningsforbud i byen frem til 7. februar.

"Starten af 2021 har givet os et vældigt tydeligt signal. Vi er langt fra færdige. Vi står fremdeles i en alvorlig og usikker situation. Vi kan ikke tage nogen chancer," siger han ifølge avisen VG.no.

I forbindelse med dagens pressemøde er der dog blevet lempet på restriktionerne i forhold til børn og unge, som fra torsdag igen kan benytte sig af fritidstilbud og indendørs idræt. Samme åbning er der langt til for restaurationssektoren i byen.

"Vi lever i Norges eneste storby, og virus trives bedst i storbyer," siger byrådslederen.

Convenienceselskab vil vinde mere nordisk terræn med ny plantesatsning Dagligvarechef: Jeg har under krisen måttet træde på både speederen og bremsen Det europæiske ølsalg er faldet med 20 procent i år Katastrofalt forår knuser ti års optur hos Københavns ældste vinhandler

Mere fra FødevareWatch

Hvem er Henning Kjeldsen?

PROFIL: Han er en mand med mange ansigter. I offentligheden er han døbt "kvotekongen", i retssystemet er han tiltalt, men der er også en anden fortælling om storfiskeren Henning Kjeldsen. På havnen i Skagen er han helten og manden, som hjælper de unge fiskere ind på et hårdt marked.

Danæg overtager finsk partner

Danæg-koncernen, der i forvejen ejede omkring en fjerdedel af et finsk pakkeri og produktselskab, har købt resten af selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier