FødevareWatch

62 procent flere kunder hos Meyers i julen

Der blev lagt langt flere men mindre ordre hos Meyers i jule- og nytårsdagene. Samlet steg salget i forhold til sidste år.

Foto: PR/Meyers

Ordrene var noget mindre end normalt, men til gengæld steg antallet af ordrer.

Restriktioner og forsamlingsforbud betød, at 2020-højsæsonen for mad ud af huset, havde end nogent anden form end normalt, og det kunne man mærke hos Meyers. På den ene side var der ingen store firmajulefrokoster, men på den anden var der gang i salget til private.

Af en meddelelse fremgår det, at antallet af bestillinger hos Meyers steg med 62 pct. i sidste del af 2020 målt mod samme periode i 2019 og samlet steg salget med 11 pct. i forhold til året før.

Samlet faldt gennemsnitsantallet af spisende kuverter i hver cateringbestilling fra 5,4 personer i 2019 til 3,7 personer i 2020, hedder det videre.

"Efter at have tilberedt mange tusinde andelår, 4000 liter skaldyrsbisque og 10 ton kartofler for derefter at forsegle julens og nytårets mange kasser med 15 kilometer tape, har der været brug for en velfortjent pause," udtaler Jesper Wacherhausen, direktør for catering og digital forretningsudvikling i Meyers.

Meyers mistede fra den ene dag til den anden 95 pct. af omsætningen på levering af festcatering og firmafrokoster, og fra start forsøgte virksomheden at holde gang i hjulene ved at lave flere måltidskasser.

Ved indgangen til det nye år er der ifølge direktøren "lys for enden af tunellen" og virksomheder henvender sig for tiden for at høre til mulighederne for samle kollegaerne virtuelt omkring mad.

Nyt job til Løgismoses innovationsdirektør Madklubben og Løgismose Meyers oplever øget efterspørgsel op til nytår Corona giver boost til takeaway-tvillinger: Fordobler ordrer i 2020 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier