Restauratør: Vi bliver straffet for at redde arbejdspladser

Restauranter må vælge mellem take-away og lønkompensation, når de fra onsdag skal lukke i 38 kommuner.
Direktør Piet Klein fra restaurantkæden Flammen undrer sig over, at restauranter risikerer at blive straffet for at levere take-away under nedlukningen i 38 kommuner | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Direktør Piet Klein fra restaurantkæden Flammen undrer sig over, at restauranter risikerer at blive straffet for at levere take-away under nedlukningen i 38 kommuner | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
AF SIGNE FERSLEV PEDERSEN OG JESPER HØBERG

Det kan blive dyrt for restauranter, der under den delvise nedlukning af 38 kommuner, forsøger at holde liv i forretningen med take-away.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg