FødevareWatch

Planteslagtere vil firedoble produktion i 2021

Den københavnske startup-virksomhed Planteslagterne har haft svært ved at komme ud over rampen med sine plantebaserede kødalternativer. Med nye kunder i og uden for landets grænser i bogen håber direktøren på gennembrud i 2021.

Tidligere har iværksættervirksomheden Planteslagterne haft held med at pitche sine produkter for Irma. Her er det Henrik Have (tv), som sammen kokken Emil William Götze og Emil Andersen (th) har stiftet Planteslagterne. | Foto: PR / Planteslagterne

Rødbedebøffer, Belugaboller, Dilddeller og Dunser.

Den københavnske startup Planteslagterne udvider lidt i skyggen af de store aktører på den plantebaserede scene nye produkter, der i højere og højere grad kommer på hylderne hos detailkoncerner og i foodservice.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier