FødevareWatch

Danish Crown våger over plantebaseret marked

Slagterikoncernen holder hele tiden øje med bevægelserne indenfor det plantebaserede område, men oplever indtil videre kun mindre rokeringer på markedet og spreder selv indsatsen ud i hele koncernen.

Oksekødschef Finn Klostermann er ikke længere så bekymret for den øgede plantebaserede konkurrence, som han var tidligere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hakket plantefars i burgeren har fået masser af medieopmærksomhed de senere år, og hos slagterikoncernen Danish Crown holder man nøje øje med den plantebaserede trend.

Hos divisonen Danish Crown Beef ser man ikke plantebeserede produkter tage markedsandele fra den store danske indkøbsfavorit, hakket oksekød. I hvert fald ikke længere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier