Danish Crown våger over plantebaseret marked

Slagterikoncernen holder hele tiden øje med bevægelserne indenfor det plantebaserede område, men oplever indtil videre kun mindre rokeringer på markedet og spreder selv indsatsen ud i hele koncernen.
Oksekødschef Finn Klostermann er ikke længere så bekymret for den øgede plantebaserede konkurrence, som han var tidligere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Oksekødschef Finn Klostermann er ikke længere så bekymret for den øgede plantebaserede konkurrence, som han var tidligere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hakket plantefars i burgeren har fået masser af medieopmærksomhed de senere år, og hos slagterikoncernen Danish Crown holder man nøje øje med den plantebaserede trend.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter