FødevareWatch

Danish Crown våger over plantebaseret marked

Slagterikoncernen holder hele tiden øje med bevægelserne indenfor det plantebaserede område, men oplever indtil videre kun mindre rokeringer på markedet og spreder selv indsatsen ud i hele koncernen.

Oksekødschef Finn Klostermann er ikke længere så bekymret for den øgede plantebaserede konkurrence, som han var tidligere. Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hakket plantefars i burgeren har fået masser af medieopmærksomhed de senere år, og hos slagterikoncernen Danish Crown holder man nøje øje med den plantebaserede trend.

Hos divisonen Danish Crown Beef ser man ikke plantebeserede produkter tage markedsandele fra den store danske indkøbsfavorit, hakket oksekød. I hvert fald ikke længere.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier