FødevareWatch

Danish Crown våger over plantebaseret marked

Slagterikoncernen holder hele tiden øje med bevægelserne indenfor det plantebaserede område, men oplever indtil videre kun mindre rokeringer på markedet og spreder selv indsatsen ud i hele koncernen.

Oksekødschef Finn Klostermann er ikke længere så bekymret for den øgede plantebaserede konkurrence, som han var tidligere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Hakket plantefars i burgeren har fået masser af medieopmærksomhed de senere år, og hos slagterikoncernen Danish Crown holder man nøje øje med den plantebaserede trend.

Hos divisonen Danish Crown Beef ser man ikke plantebeserede produkter tage markedsandele fra den store danske indkøbsfavorit, hakket oksekød. I hvert fald ikke længere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier