FødevareWatch

Danisco-ejers indtjening faldt mindre end ventet

Den amerikanske Danisco-ejer, Dupont, kom bedre end frygtet igennem tredje kvartal, hvor både salg og indtjening er faldet mindre end ventet.

Dupont er gået tilbage salgsmæssigt, men slår alligevel analytikernes forventninger for kvartalet. Foto: Denis Balibouse/REUTERS / X90072

Salget er dykket med 5,6 pct. i tredje kvartal til 5,10 mia. dollar, hvilket er over analytikerkonsensus indsamlet af Bloomberg News på 5 mia. dollar., svarende til godt 31 mia. kr.

Den justerede indtjening per aktie er faldet til 88 cent fra 96 cent, hvilket også er over analytikernes forventning på 75 cent.

I Nutrition & Biosciences, der indeholder Danisco, faldt salget med 3,8 pct. til 1,47 mia. dollar, svarende til 9,3 mia. kr. sammenlignet med analytikerprognosen på 1,52 mia. dollar.

Den planlagte fusion af Nutrition & Bioscience med IFF har modtaget aktionærernes godkendelse, og handlen ventes at være afsluttet i første kvartal 2021.

For helåret ventes den justerede indtjening per aktie at nå 3,17-3,21 dollar, hvor analytikerne ventede 3,03 dollar.

Dupont overtog Danisco i 2011, men i mellemtiden har Dupont fusioneret med Dow Chemicals, hvor selskabet hed Dowdupont, som igen blev splittet i tre, så der igen var et selskab ved navn Dupoint.

Dupont sender topchef og finansdirektør på porten

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier