FødevareWatch

Endnu en Michelin-restaurant lukker

Michelin-restauranten Restaurant Relæ på Nørrebro i København lukker permanent til nytår.

Foto: Jacob Ehrbahn / Politiken / Ritzau Scanpix

Kokken Christian Puglisi oplyser til Berlingske, at han efter ti år ved årets udgang lukker restaurant Relæ på Nørrebro i København.

"Alting skal have en ende. Jeg anser det som det ypperste privilegium at have startet et projekt som Relæ og være i stand til at lukke det efter ti år, mens restauranten stadig er på sit højeste," siger Christian Puglisi bl.a. til avisen.

Han understreger, at det ikke er på grund af corona-vanskeligheder, at restauranten med en michelinstjerne skal lukkes ned. I stedet handler nedlukningen om, at det hele "føles som et corporate system med lidt for mange mellemledere," og at han gerne "vil have fingrene helt ned i dejen."

Udover Relæ står Christian Puglisi i spidsen for bl.a. restauranterne Bæst og Tigermom og bageriet Mirabelle på Nørrebro.

Mere fra FødevareWatch

Sløv sagsbehandling bremser fastfoodkædes udvidelse

Fastfoodkæden Sunset Boulevard har i år haft planer om at åbne seks til otte restauranter rundt om i Danmark. De planer er dog blevet skudt til hjørne på grund af lange ventetider på en byggesagsbehandler og byggetilladelser.

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier