Studie: Mug er blevet et kvalitetsstempel

Ifølge et nyt mindre studie fra Københavns Universitet har mug på fødevarer fået en helt ny anseelse blandt forbrugerne. Varer, der mugner, anses som mere naturlige end produkter, der kan holde meget længe, lyder det.
Det er ikke nødvendigvis noget kvaltitetsstempel, at æbler kan ligge i skålen i lang tid, før de forgår. Det konkluderer et nyt studie fra Københavns Universitet. | Foto: René Schütze
Det er ikke nødvendigvis noget kvaltitetsstempel, at æbler kan ligge i skålen i lang tid, før de forgår. Det konkluderer et nyt studie fra Københavns Universitet. | Foto: René Schütze

Et æble med loddent hvid mug er bedre end et æble, der står friskt, blankt og grønt som den dag, det blev købt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter