FødevareWatch

Studie: Mug er blevet et kvalitetsstempel

Ifølge et nyt mindre studie fra Københavns Universitet har mug på fødevarer fået en helt ny anseelse blandt forbrugerne. Varer, der mugner, anses som mere naturlige end produkter, der kan holde meget længe, lyder det.

Det er ikke nødvendigvis noget kvaltitetsstempel, at æbler kan ligge i skålen i lang tid, før de forgår. Det konkluderer et nyt studie fra Københavns Universitet. Foto: René Schütze

Et æble med loddent hvid mug er bedre end et æble, der står friskt, blankt og grønt som den dag, det blev købt.

Muggen har ifølge et nyt studie fra Københavns Universitet skilt sig af med en meget stor del af sit dårlige rygte, når det kommer til fødevarer, skriver universitetet i en meddelelse.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier