FødevareWatch

Slagteriarbejdere i Ringsted blev orienteret om lukning via medierne

Talsmand for ansatte på Danish Crowns slagteri i Ringsted er utilfreds med, at medarbejderne blev orienteret om nedlukningen af slagteriet gennem medierne. Pressechef indrømmer, at det ikke var optimalt.

Foto: PR-foto Danish Crown

Da Danish Crown lørdag besluttede at lukke slagteriet i Ringsted, fik medarbejderne på slagteriet beskeden via medierne og ikke fra ledelsen i selskabet.

Det kritiserer Anette Olsen, der er talsmand for Fabrik 3 på Danish Crown-slagteriet i Ringsted.

Danish Crown lukker Ringsted-slagteri i mindst en uge

Det skriver Tv2 Øst.

"Jeg mener godt, at ledelsen kunne have startet med at skrive ud på sms. Vi har noget, der hedder DC-intra, hvor man kan få nogle sms-beskeder, når der sker noget, og den kunne man godt lige have brugt først," siger hun til Tv2 Øst.

Pressechef i Danish Crown, Jens Hansen, indrømmer, at det ikke er optimalt, at medarbejderne blev orienteret på den måde.

"Men omvendt så stod vi i en situation, hvor der var rigtig mange, der skulle informeres om denne her beslutning i hele systemet i Ringsted Kommune, og vi ville simpelthen ikke stå i den situation, at der begyndte at gå rygter, inden vi selv havde meldt ud. Men jeg vil gerne understrege, at det er ikke optimalt i forhold til, at medarbejderne skulle høre om det i medierne," siger til Tv2 Øst.

(Denne artikel er leveret af vore søstermedie AgriWatch.)

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier