FødevareWatch

Københavnske iværksættere er kommet op på fire caféer

Med et lille banklån i lommen har to iværksættere siden 2014 arbejdet med at få etableret deres eget lille caféimperium i København.

Foto: Nanna Navntoft / Ritzau Scanpix

Med en ide om at ville gøre det bedre end de etablerede aktører åbnede 27-årige Benjamin Geisler-Helsted og 30-årige Joakim Lykke Wridt tilbage i 2014 deres første café i København.

I dag har de tre under navnet "Mad & Kaffe", samt én under navnet "Møller – Kaffe og Køkken" samt i alt 100 medarbejdere, skriver Berlingske.

"Vi syntes grundlæggende, at vi var gode til det, vi lavede, men vi mente også, at man kunne skabe en bedre oplevelse for gæsterne. Både med hensyn til mad og miljø. Derfor besluttede vi at starte noget selv. Vi ville bevise, at man kunne lave noget meget bedre end det, vi oplevede på de cafeer, der eksisterede på det tidspunkt. Vi syntes, at standarden var for lav," siger Joakim Lykke Wridt.

Makkerparret ønsker ikke at sætte ret mange ord på, hvad fremtiden videre skal byde på.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier