Too Good To Go-chef: Vi vil hjælpe vores horeca-partnere tilbage på sporet

Sommerserie 2020: Heidi Boye, der er landechef for madspildsappen Too Good To Go i Danmark, har lært tre vigtige ting af krisen, herunder omstilling af forretningen i retning af takeaway.
Heidi Boye har været landechef i madspildsappen Too Good To Go i et år ifølge Linkedin. | Foto: PR/Too Good To Go
Heidi Boye har været landechef i madspildsappen Too Good To Go i et år ifølge Linkedin. | Foto: PR/Too Good To Go

Ferietiden har lagt sig over den danske føde- og drikkevarebranche, der i mange hjørner puster lidt ud efter et særdeles hektisk forår.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også