Iværksættere bag protein-is: "Vi har endelig kunnet bruge vores uddannelse fra Handelshøjskolen til noget fornuftigt"

Sommerserie 2020: Stifterne bag Kramer Is forventer, at danskernes karantænesnacking kommer til at give en efterspørgsel på deres kalorielette is.
Bag Kramers Is står tre unge studerende fra Aarhus – Buster Kramer, Mikkel Ole Egmont Glarbo og Frederik Søgaard Poulsen. De startede Kramers Is i foråret 2016 | Foto: Kramers Is/PR
Bag Kramers Is står tre unge studerende fra Aarhus – Buster Kramer, Mikkel Ole Egmont Glarbo og Frederik Søgaard Poulsen. De startede Kramers Is i foråret 2016 | Foto: Kramers Is/PR

Ferietiden har lagt sig som et stille låg over den danske føde- og drikkevarebranche, der i mange hjørner puster lidt ud efter et særdeles hektisk corona-forår.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også