FødevareWatch

Iværksættere bag protein-is: "Vi har endelig kunnet bruge vores uddannelse fra Handelshøjskolen til noget fornuftigt"

Sommerserie 2020: Stifterne bag Kramer Is forventer, at danskernes karantænesnacking kommer til at give en efterspørgsel på deres kalorielette is.

Kramers Is/PR
Bag Kramers Is står tre unge studerende fra Aarhus – Buster Kramer, Mikkel Ole Egmont Glarbo og Frederik Søgaard Poulsen. De startede Kramers Is i foråret 2016 Foto: Kramers Is/PR

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv FødevareWatch i 14 dage.

Få et prøveabonnement her.

Ønsker du et prøveabonnement med flere adgange til dig og din arbejdsplads?

Læs mere om mulighederne og find kontaktoplysninger på vores salgsafdeling her.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier