FødevareWatch

DI-direktør frygter op til 10.000 konkurser i år

Antallet af konkurser vil sandsynligvis vokse markant i år, og sektorer, der handler med fødevarer og oplevelser, er særdeles udsatte, hvis ikke soliditeten er høj.

Foto: Colourbox

Under den værste periode i forbindelse med finanskrisen måtte 6000 selskaber dreje nøglen om året. I halen på corona-krisen er det dog forventningen, at det tal kan blive meget højere, vurderer Kent Damsgaard, direktør i DI, i Berlingske.

"Vi kommer desværre til at se det tal blive slået betydeligt, og vi kommer til at se en ny rekord. Vi frygter, at tallet kan komme op i nærheden af 10.000 konkurser," siger han til avisen.

Ifølge kreditforsikringsselskabet Attradius vil det særligt være restauranter, rejsebureauer, flyselskaber eller virksomheder i oplevelsesindustrien, der er i risikogruppen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier