FødevareWatch

Pålægsproducent sælger mere økologi

Sønderjyske Skare Food ser en stigning i salget af økologisk pålæg. "For fem år siden troede vi slet ikke, at det nogensinde ville komme ind på hylderne," siger direktøren, der desuden har fået øget konkurrence fra Delika Food Group.

Lars Andersen har været direktør for Skare Food i 19 år. Selskabet er ejet af Skare-familien. | Foto: PR/Skare Food

Økologisk pålæg som spegepølse, rullepølse, kylling og hamburgerryg sælger bedre end nogensinde før hos sønderjyske Skare Food.

For fem år siden udgjorde økologi blot 1 enkelt pct. af omsætningen hos Skare Food. I dag er det vokset til at udgøre 8 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier