FødevareWatch

L&F henter ny public affairs-chef i Venstre

Landbrug & Fødevarer måtte tidligere på året se sin kommunikationsdirektør forlade Axelborg til fordel for et job i partiet Venstre. For den nye mand i stolens som public affairs-chef er svingdøren kørt den anden vej rundt.

Foto: Mik Eskestad/ Ritzau Scanpix

Martin Gregers Arnoldus er fra 1. marts ikke at finde som public affairs-chef i Landbrug & Fødevarer, efter at han har sagt ja til et job som souschef i Dansk Folkepartis sekretariat på Christiansborg.

Hans exit følger i halen på en stribe andre udskiftninger i Landbrug & Fødevarers administration og kommunikation. Senest har kommunikationsdirektør Christian Hüttemeier forladt Axelborg til gengæld for en stilling som partisekretær i partiet Venstre, ligesom public affairs-rådgiver Rune Slot besluttede at gå samme vej.

Torsdag kører jobmøllen så den anden vej, da Landbrug & Fødevarer har hentet 30-årige Andreas Aagaard Bach Mortensen, som ny chef for Public Affairs i organisationen. Han kommer fra en stilling i Venstres Center for Kommunikation og Politik på Christiansborg, hvor han har været ansat i fire år først som politisk konsulent og senest som leder af den politisk-økonomiske afdeling.

"Vi er rigtigt glade for, at Andreas har valgt at springe fra Christiansborg og til Axelborg, hvor han nu skal stå i spidsen for vores Public Affairs-afdeling. Vi er sikre på, at vi har fundet en chef, som både er stærk analytisk og har et godt og stærkt netværk i det politiske miljø, siger adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, Anne Lawaetz Arhnung.

Andreas Aagaard Bach Mortensen er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet og har desuden en kandidatgrad fra London School of Economics.

Han tiltræder i sin nye stilling 1. april, og han kommer til at arbejde sammen med formanden for Dansk Ungdoms Fællesråd, Chris Holst Preuss, der tidligere på året blev tilknyttet som såkaldt seniorkonsulent.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier