FødevareWatch

Amerikansk slagterikoncern vil samle branchen om bæredygtigt protein

Tyson Foods vil samle kødbranchen og bane vejen for bæredygtig proteinproduktion i ny sammenslutning.

I sit seneste regnskab kunne Tyson Foods fremlægge en omsætning på 42,2 mia. dollar, svarende til 285 mia. kr. Foto: Danny Johnston/AP/Ritzau Scanpix

Til World Economic Forum i Davos samler den amerikanske kødproducent Tyson Foods den proteinproducerende sektor, for koncernen vil have bæredygtigt protein på dagsordenen i eget såvel som kollegaerne i branchens hus.

Ifølge en fondsbørsmeddelelse fra Tyson Foods er målet at forene interesser i fødevare- og landbrugssektoren for at identificere og implementere nye og kreative løsninger til at bespise klodens voksende befolkning gennem den nydannede branchesammenslutning "the Coalition."

"Som en af verdens største fødevarevirksomheder ønsker vi at hjælpe med at sikre en ansvarlig produktion af nærende mad til en overkommelig pris for de kommende generationer," udtaler Noel White, adm. direktør for Tyson Foods, i meddelelsen.

"Vi introducerer denne sammenslutning, fordi vi ved, at vi ikke kan opnå målet alene. Kollektivt engagement og øjeblikkelig handling er nødvendigheder for at have den største indflydelse på fremtiden inden for bæredygtig fødevareproduktion," lyder det videre fra direktøren.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier