FødevareWatch

Tidligere Løgismose Meyers-direktør vil rykke risteri til Fyn

Steen Aalund Olsen, der tidligere har været operationel direktør i Løgismose Meyers, vil efter et år som direktør i den Claus Meyer-stiftede kaffeforretning Estate Coffee Copenhagen flytte et risteri til Fyn.

Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Med afsæt i nogle forladte fabriksbygninger i fynske Haarby har Steen Aalund Olsen, der i 29 år var tilknyttet først Løgismose og siden operationel direktør i fusionen Løgismose Meyers frem til starten af 2019, planer om at etablere et kafferisteri, en chokoladeproduktion og en karamelfabrik og samle virksomhederne Chokolade Compagniet og Estate Coffee Copenhagen.

Det skriver TV2 Fyn.

"Det er inspirerende, også for medarbejdere, at ligge sådan et sted her. Når vi skal lave fødevarer, og det skal give en god oplevelse, tror jeg også, at det er godt at have nogle motiverede medarbejdere, der bliver inspirerede. Jeg tror, det er mere inspirerende at være i det her miljø end at være inde i en by, hvor vi har en produktion i dag," siger Steen Aalund Olsen, der i det seneste år har været direktør i Estate Coffee Copenhagen med produktion i Rødovre.

Både Chokolade Compagniet og Estate Coffee Copenhagen blev i 2004 og i 1994 stiftet af Claus Meyer og Mikael Grønlykke.

Meyer og Grønlykke forlader chokoladeselskab

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier