Restaurantfestival forventer at sælge 110.000 menuer

Dining Week, der er blevet et landsdækkende projekt, har i år 237 restauranter på deltagerlisten, og arrangørerne bag forventer at runde 110.000 solgte menuer.
Siden startsåret i 2011 er prisen på en menu steget fra 200 til 215 kroner plus billetgebyr. | Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix
Siden startsåret i 2011 er prisen på en menu steget fra 200 til 215 kroner plus billetgebyr. | Foto: Peter Hove Olesen / Ritzau Scanpix

I ti år har restaurantfestivalen Dining Week givet restaurantgæster mulighed for at spise en treretters menu til godt 215 kr., og i år forventer arrangørende bag at afsætte 110.000 billetter, skriver Berlingske.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter