FødevareWatch

Efter 50 år i frugtbranchen: "Det må være payback time for de danske avlere"

Flere økologiske plantager kan vække dansk frugtavl til live igen, lyder det i et forslag fra Jørgen Stølsgård, stifter og bestyrelsesformand i frugtfirmaet Berrifine.

Jørgen Stølsgård er født ind i frugtverdenen og har fra barnsben af været med på grønttorvet, når hans far handlede med frugt. Senere begyndte han selv sin karriere i forarbejdningsindustrien. | Foto: Anine Holmelund Frandsen/Watch Medier

Dansk frugtavl er blevet en nicheindustri i Danmark. For Jørgen Stølsgård, der har været i forarbejdningsindustrien i de sidste 50 år, ligger særligt ét spørgsmål ham meget på sinde.

"Er den her produktion ved at dø totalt, eller er der lys for enden af tunnellen?" spørger han sig selv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon-direktør stopper

Peder Andersen skal ikke længere stå i spidsen for den kapitalfondsejede forårsrulleproducent fra Nyborg. Efter fem og et halvt år på posten har han selv været med til at finde sin afløser.

Grød drager på vækstjagt med nyt forretningsben

Ti år efter åbningen af den første Grød-restaurant i Sydhavnen i København vil stifter Lasse Skjønning Andersen nu fylde mere i detailhandlen: "Vi tror, at vi har brandet og produkterne, der kan sikre os, at vi bliver en stor spiller".

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier