FødevareWatch

Hanegal-stifter har igen fået en direktørtitel

Knap ti måneder efter de første planer om etablering af virksomheden Organic Plant Protein er det nyopstartede plantebaserede selskab på vej ind i sin næste fase. Det er mere vendt mod omverdenen og har betydet udskiftning i toppen af selskabet.

Blandt de økologiiske plantebaserede produkter finder man blandt andet proteinprodukter udtrukket af ærter. | Foto: Shannon Vanraes/Reuters/Ritzau Scanpix

Tilbage i februar fremlagde Ulrich Kern-Hansen de første klare skitser til, hvordan hans tid efter Hanegal, som i nogen udstrækning er overdraget til andre investorer, skulle bruges.

Gennem selskabet Organic Future ApS og virksomheden Organic Plant Protein blev det tidligere fokus på at fremme den økologiske dagsorden I Hanegal tilføjet et nyt kapitel, og der har siden været fokus på at udvikle en plantebaseret proteinproduktion i Hedensted.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Supermarkedets prisskilte står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” blandt politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet ventes at blive centralt i valgkampen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier