FødevareWatch

Tidligere Netto-chef har ændret Emmerys' strategi: "Vi har færre ambitiøse planer"

For Shahriar Bakhshpour har det været hårdt, men sjovt at stille sig i spidsen for bagerkæden Emmerys. "Der har ikke været tid til at sætte sig ned og tænke de kloge tanker fra dag et, for ting skulle bare fixes," siger han.

Shahriar Bakhshpour står i spidsen for bagerkæden Emmerys, som han skal vende til en overskudsgivende forretning. | Foto: Anine Holmelund Frandsen/Watch Medier

Et sødt strejf sniger sig gennem luften og blander sig med duften af nybagt brød, der breder sig overalt i lokalerne i Valby. Her bliver croissanterne rullet, surdejen rørt, og honninghjerterne dyppet i smeltet chokolade.

Bageriet leverer til Emmerys' 30 butikker i Københavnsområdet og Aarhus. Men den søde duft går ikke igen i selve forretningen. Den økologiske bagerkæde har længe været presset, og forretningen har genereret underskud for over 40 mio. kr. de sidste fire år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier