FødevareWatch

Urtekram-ejers ledelse tager ny form

Midsona-koncernen har store ambitioner på det europæiske kontinent, og det afspejler sig i det nye ledelseshierarki, som netop er blevet præsenteret.

Foto: PR / Urtekram

Med et par store opkøb på kontinentet i bogen har den svenske Midsona-koncern, der på dansk jord ejer Urtekram, haft tid til at kigge lidt på organisationen, og det er der kommet et par nyheder ud af.

Ifølge en børsmeddelelse har koncernen skabt tre divisioner, der hver for sig skal tage sig af forretningerne og ekspansionsplanerne i Norden, Nordeuropa og Sydeuropa.

Peter Åsberg forbliver adm. direktør, mens Lennart Svensson fortsat er gruppens finansdirektør. Derudover er Tobias Traneborn Group Supply Chain Director.

Ulrika Palm får ansvaret for Division Director Nordics, der blandt andet rummer den danske Urtekram-forretning.

Erk Schuchhardt bliver ansvarlig for Division Director North Europe, hvor sommerens tyske opkøb, Eisblümerl Naturkost GmbH, hører hjemme.

Endelig bliver Marjolaine Cevoz-Goyat ansvarlig for Division Director South Europe, hvor man finder det seneste store, fransk-spanske opkøb af Alimentation Santé. Det sikrede Midsona sig for en samlet pris på 57,5 mio. euro svarende til 429 mio. kr.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier