FødevareWatch

Midtjysk kartoffelfirma lander laveste resultat i 33 år

Thorsens Chipskartofler fra Sunds ved Herning har investeret 38 mio. kr. i et anlæg til et nyt produktsegment, som har været mere bøvlet end ventet. Dårlig timing betød samtidig, at en mangeårig optur blev forvandlet til største underskud nogensinde.

Erik Thorsen sælger årligt over 100.000 ton kartofler gennem sin virksomhed Thorsens Kartoffelchips, som han etablerede for 33 år siden. | Foto: PR/Thorsens Chipkartofler

Da Erik Thorsen besluttede sig for at satse på et nyt produktområde, havde han ikke regnet med, at han samtidig ville blive ramt af heftig modvind på flere forskellige parametre. I 2018 investerede hans virksomhed Thorsens Chipskartofler i et anlæg til skrælle- og pomfritkartofler, primært økologiske.

"Det er et nyt produktsegment, vi satser på. Vi var lidt uheldige med at få anlægget til at fungere. Det har kostet både energi og penge, men også produkttab, fordi vi simpelthen ikke kunne gøre det godt nok," siger 64-årige Erik Thorsen, stifter og adm. direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Juledagene bliver ny højtid for madleverandør

Just Eat begynder at intensivere sin indsats for at fange forbrugernes interesse i juledagene. Flere er nemlig tilbøjelige til at vælge take-away over egne køkkenegenskaber og som alternativ til den tunge julemad, viser tal fra leveringstjenesten.

Dagrofa lancerer fælles CSR-strategi

Alle forretningsenheder under dagligvarekoncernen skal under en samlet plan nå fælles mål for forretningen, der blandt andet tæller høje ambitioner på det plantebaserede område. 

Her skal mundbind på igen

Nye restriktioner gælder fra mandag. Mundbind vender tilbage, og der bliver krav om coronapas flere steder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier