FødevareWatch

Vigende kødmarked lægger pres på Danish Crown

Topchef Jais Valeur må i et par af markante Danish Crown-markeder se kødforbruget falde 3-5 pct. Det er en udfordring, som koncernchefen kun ser blive større i fremtiden.

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

Mens følgerne af svinepesten og en øget indsats i Asien har løftet tallene på den endelige bundlinje i det nye regnskab fra Danish Crown, kæmper koncernen under hjemlige europæiske himmelstrøg stadig med følgerne af en benhård detailkonkurrence og et vigende kødmarked.

"Det globale marked er et marked i to spor, og hvor det asiatiske boomer for tiden, så er det europæiske anderledes hårdt," siger Jais Valeur i forbindelse med regnskabet for 2018/19.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier