FødevareWatch

ISS-direktør vil have fjernet "jobsnobberi"

Alle job er vigtige, og derfor skal retorikken omkring jobs i blandt andet servicebranchen ændres, lyder det fra ISS-direktør.

Foto: Stine Jacobsen/REUTERS / X03973

Der er en forkert retorik omkring visse job i samfundet, mener Lotte Hjortlund Andersen, der direktør for People & Culture i ISS. Hun peger på, at der bør være en fælles forståelse af, at alle job er vigtige.

Det skriver Berlingske.

Meldingen kommer, efter beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i sidste uge påpegede, at ledige akademikere "ikke skal føle sig for fine" til at tage et job bag kassen i Netto.

Det fik efterfølgende Nettos direktør, Michael Løve, til tasterne, og på Linkedin slog han fast, at et job i Netto også er et vigtigt arbejde. Nu går ISS også ind i debatten.

"Vi vil gerne have en respekt for, at hvert eneste job er vigtigt for sammenhængskraften og spiller en rolle i det samfund, vi lever i. Vi vil gerne slå et slag for at fjerne jobsnobberiet, for der bør være en respekt for folk, som forsøger sig selv, og for, at hvert enkelt job er vigtigt," siger Lotte Hjortlund Andersen til Berlingske.

ISS fastholder og udvider aftale i Australien

ISS-nedjustering presser obligationsejere

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier