FødevareWatch

Oprindelig Homemate-kultur er væk efter fusion

Ledelsesstilen og kulturen er ændret markant i Homemate efter fusionen med Måltidet, skriver Børsen.

Foto: Homemate / PR/Fotograf Camillahey.dk

I starten af året opkøbte Homemate virksomheden Måltidet, og siden da er den oprindelige kultur og ledelsesstil i Homemate forduftet.

Det skriver Børsen.

Homemate ledes i dag af Måltidets tidligere direktør, Niels Andreæ, og han fortæller til Børsen, at det har været umuligt at fusionere de to selskabers kulturer i den nye virksomhed.

"Oprindeligt var det min agt fra fusionens start at annektere den kultur og de medarbejdere, der var i Homemate. Jeg har ikke købt Homemate. Homemate har købt Måltidet. Og når man køber en virksomhed, er medarbejderne jo det største aktiv. Men vi i Måltidet ville have det på vores måde. Og dem, der ikke ville det, har jeg måttet sige til: Hertil og ikke længere, og så trækker jeg stikket," siger direktøren.

Niels Andreæ peger blandt andet på, at man har ændret en række ting i produktionen, og at han i dag driver Homemate med et stort fokus på nøgletal og KPI'ere. Den nye kultur er derfor markant mere konsekvent end i det tidligere Homemate, og en række medarbejdere har derfor sagt farvel til virksomheden.

Homemate lander i ny detailkæde

Trods stort underskud i Homemate: "Vi er kommet for at blive"

Homemate og Lagkagehuset indgår samarbejde

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier