FødevareWatch

Vildtslagteri ser fremgang med nye faciliteter

Vedersø Vildt, der slagter vildt, ser fremgang efter flytning til større lokaler og convenienceproduktion.

Foto: Ólafur Steinar Gestsson / Ritzau / Scanpix

Et stigende antal slagtninger fik Verdersø Vildt til at søge mod nye lokaler for halvandet år siden. Efter et halvt år og godt to mio. kr. til renovering satte de produktionen i gang, hvilket nu er et år siden.

Det har været en god beslutning, skriver Dagbladet Holstebro, som har talt med medejer Søren Thygesen.

Særligt har det hjulpet på forretningen, at man har lanceret conveneincekonceptet Ret Vildt.

"Jeg tror, at det har gjort tilberedningen meget håndgribeligt for nogle, som måske kunne være i tvivl om, hvordan kødet skal tilberedes," siger han til avisen.

Vedersø Vildt er registreret som et enkeltmandsselskab og offentliggør ikke regnskaber. Søren Thygesen melder dog om en stigende avance.

Danish Crown satser mere på Kina

Store tab i Tulip bomber Danish Crown baglæns

Tysk kødproduktion i tilbagegang

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier