Henover foråret har Lagkagehuset flyttet den del af wienerbrødsproduktionen, som fandt sted på et bageri i Aabenraa til en nyetableret linje på et stort bageri i Brøndby.
Flytningen har haft konsekvens for syv medarbejdere i det sønderjyske, skriver Jydskevestkysten.
"Vi har etableret en topmoderne wienerbrødslinje i vores store bageri i Brøndby. Anlægget her er fire til fem gange så stort som det, vi havde i Aabenraa, og det dækker vores behov i både Danmark og Storbritannien - og mere til. På den måde kan vi skalere vores forretning, for ambitionen er, at vi skal vokse internationalt," siger Jon Skålerud, personaleansvarlig i Lagkagehuset, til avisen.
Videre hedder det, at i forhold til den britiske forretning gav det god mening at bage i Aabenraa, men at det er pladshensyn ikke kunne lade sig gøre.
Lagkagehuset-stiftere i nyt sats: Vil åbne en kaffebar om måneden
Lagkagehusets topchef stopper
Carlsbergs produktionsdirektør skifter til Lagkagehuset