Direktør bag kritiseret oksekødsrapport: Vi begik fejl i kommunikationen

I en kronik affejer direktøren for Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Niels Halberg, en del af den kritik, der har været af klimarapporten, som centeret har udarbejdet. Han erkender dog, at kommunikationen har været forfejlet.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

En rapport fra Aarhus Universitet og DTU, der bl.a. opgjorde sodavand, alkohol, kaffe og slik til at belaste klimaet mere end forbruget af oksekød, har mødt stærk kritik siden offentliggørelsen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår