FødevareWatch

Café under Københavns Rådhus til kvart million står til at lukke

Rådhuskælderen åbnede for offentligheden sidste år, forpagtet af Meyers, men nu lukker den igen. Restauranten havde kun to betalende gæster om dagen.

Foto: Jens Dresling

Rådhuskælderen, en café i rådhusets kantine, der forpagtes af Meyers, bliver formentlig nødt til at lukke, fordi den ikke kan tiltrække nok gæster. Det skriver Politiken med henvisning til en evaluering foretaget af Økonomiforvaltningen.

Cafeen åbnede sidste år som en forsøgsordning, der skulle åbne rådhuset for offentligheden, og den har åbent, når kantinen ikke er i brug som kantine. I august 2018 havde cafeen åbent i 27 dage, hvor der kun var to betalende gæster om dagen i gennemsnit. Forsøgsordningen har ellers kostet en kvart million i udgifter til vagter og håndværkere, skriver mediet.

"Det er altid mange penge at bruge, hvis tingene viser sig at være en fiasko. Men det er let at komme bagefter og sige, at man burde have forudset, hvordan det ville ende. Havde vi vidst, at det ikke ville blive en succes, havde vi aldrig sat det i gang," siger Lars Weiss til Politiken.

22 Jamie Oliver-restauranter lukker — 1000 stillinger ryger

Københavnsk online-slagter lukker og slukker efter fire år

Svensk Michelin-restaurant lukker - chefkokken er træt

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier