Hos nordvestjyske Thise Mejeri kilder det i fingrene, når det kommer til planerne om og øge kapaciteten i forretningen. Senest har mejeriet i april taget et lager med 14 meter til loftet i brug, og inden længe er der mere på vej, skriver Mejeri.dk.
Poul Pedersen, adm. direktør i Thise Mejeri, forklarer, at de med det automatiserede lager bl.a. slipper for opgaven med at bestille emballage hos deres leverandører.
"Lageret er fuldautomatisk og er koblet til computerne i vores produktionsanlæg, så omkring 90 pct. af emballagen bliver bestilt gennem produktionsplanen. Automatiseringen mindsker risikoen for fejl og gør os mere effektive," siger han.
Thise Mejeri har øget sin produktions- og lagerkapacitet fra 9.000 kvadratmeter til 15.000 kvadratmeter og har planer om videre udvidelse, lyder det. Der er også et produktionsanlæg til ost på 2500 kvadratmeter på tegnebrættet til senere på året, samt bl.a. nye kontorarealer og et laboratoriekøkken.
Thise kører uden 2050-plan: "Så godt kan vi altså ikke tænke herovre"
Thise tøffer fremad: "Vi er ikke sat i verden for at være et vækstlokomotiv"
Thise: "If you can't beat them, join them"