FødevareWatch

Nye internationale standarder skal forbedre vilkår for kakaobønder

Kakaobønder, chokoladeproducenter og myndigheder er blevet enige om nye standarder for bæredygtig kakaoproduktion. Det skal blandt andet modarbejde tvangs- og børnearbejde i produktionen.

Foto: Ditte Valente/ritzau

I fremtiden kan chokoladen spises med en lidt bedre smag i munden. En ny aftale mellem bønder, producenter og myndigheder i kakaoindustrien sikrer en række forbedringer for bønderne, der bearbejder kakaobønnerne.

Det skriver Dansk Standard i en meddelelse sendt til FødevareWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier