FødevareWatch

Arla får fire nye bestyrelsesmedlemmer

Fire nye skikkelser bliver en del af mejerikoncernen Arlas bestyrelse, der tæller 15 medlemmer i alt. Samtidig vinker Arla farvel til samlet 29 års erfaring fra de to danske medlemmer, der nu bliver erstattet.

Foto: Arla

Arla har netop afholdt repræsentantskabsmøde i København, hvor andelsmejeriet har valgt fire nye medlemmer til bestyrelsen. Det skriver Arla i en pressemeddelelse.

For de danske medlemmer er Jørn Kjær Madsen og René Lund Hansen blevet valgt, og de erstatter Viggo Bloch og Torben Myrup. Viggo Bloch har siddet i Arlas bestyrelse siden 2003, mens Torben Myrup har siddet siden 2006, ifølge CVR. Dermed vinker Arla farvel til to medlemmer med samlet 29 års erfaring.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier