FødevareWatch

Han er chef for dansk take away-succes i Winnipeg

Under brandet Skipthedishes har den danske take away-kæde Just Eat taget Canada med storm. Danske Kim Rosenlund står i spidsen for et marked, der på rekordtid er blevet koncernens næststørste.

Kim Rosenlund har tidligere været økonomidirektør for Just-Eat-koncernen i Danmark. Som direktør i Canada har han det overordnede økonomiske ansvar, men bidrager ligeledes med stor erfaring fra den danske distributionsmodel. | Foto: Privat

Når et stort og kendt brand ekspanderer og opkøber en anden virksomhed med henblik på at erobre nye markeder, hører det til sjældenhederne, at man lægger sin egen identitet død for i stedet at markedsføre sig via det brand, man har opkøbt. Det plejer at være den anden vej rundt.

Ikke desto mindre er det tilfældet for Just Eat, der i 2016 opkøbte den canadiske konkurrent Skipthedishes. For selv om Just Eat er overordentlig kendt – ikke bare i Danmark, men også ude i den store verden - følte man ikke, at man kunne hamle op med den kendskabsgrad, som Skipthedishes har på det canadiske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier