FødevareWatch

Fond vil fremme kvalitetsmad med ny vidensportal for fagfolk

Københavns Madhus vil dele erfaring og fremme inspiration gennem ny portal med det formål at forbedre dansk madkultur.

Foto: Københavns Madhus PR

Fonden Københavns Madshus har lanceret en ny madportal, hvor fagfolk kan hente viden gennem alt fra guides og opskrifter til rapporter og caseartikler.

Det skriver Københavns Madshus i en pressemeddelelse.

Fonden, som udvikler og driver projekter med mad og måltider med det formål at skabe positive samfundsforandringer, mener, at der længe har manglet et websted, hvor madprofessionelle kan hente inspiration, når der skal serveres mad for til op til 400 mennesker.

"Som almennyttig fond er vores formål at løfte måltidskvaliteten i Danmark. Både når det kommer til de råvarer vi putter i gryderne, de rammer vi sætter om de offentlige måltider på for eksempel plejehjem, og de kompetencer og den maddannelse vi giver de kommende generationer på eksempelvis madskoler," udtaler Hans Christian Smed, adm. direktør i fonden og tilføjer videre:

"Derfor har det for os været helt oplagt at samle vores mange års unikke erfaringer på området i en digital portal til gavn og glæde for madprofessionelle i hele landet. Vi kan kun lykkes med at forbedre den danske madkultur, hvis vi deler vores erfaringer og inspirerer hinanden."

Målgruppen er fagfolk som for eksempel køkkenpersonale i storkøkkener, pædagoger i daginstitutioner og plejepersonale på plejehjem.

Københavns Madshus, der siden 2007 har udført økologisk omlægning af cirka 1300 køkkener i Danmark, samarbejder i det daglige med kommuner, institutioner, interesseorganisationer og professionelle køkkener.

Jespers Torvekøkken har femdoblet bundlinjen på fem år

Københavns Madhus får ny direktør

Det Danske Madhus ærgrer sig over ny afgørelse

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier