FødevareWatch

Nye vækstmuligheder glitrer i Japan for den danske ingredienssektor

Frihandelsaftalen mellem EU og Japan, der træder i kraft 1. februar, kridter stregerne op til ny vækst for den danske ingredienssektor. Særligt vil samkøringen af en række godkendelsesprocedurer for ingredienser til fødevarer lune, lyder det fra Landbrug og Fødevarer.

Foto: Thomas Fredberg

Med selskaber som Novozymes, Chr. Hansen, KMC og Palsgaard som motorer er den danske ingredienssektor verdensførende og står groft optegnet for 15 pct. af verdensmarkedet af ingrediensmarkedet til fødevarer.

Derfor bør de danske ingrediensvirksomheder stå godt rustet til at udnytte de vækstmuligheder, som frihandelsaftalen mellem EU og Japan, som træder i kraft den 1. februar, giver.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Social Foodies er gået i rekonstruktion

Iskæden med syv butikker er gået i rekonstruktion efter en stribe år med milliontab og negativ egenkapital. For nylig rejste kædens revisor betydelig tvivl om den fortsatte drift i regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier