FødevareWatch

Nye vækstmuligheder glitrer i Japan for den danske ingredienssektor

Frihandelsaftalen mellem EU og Japan, der træder i kraft 1. februar, kridter stregerne op til ny vækst for den danske ingredienssektor. Særligt vil samkøringen af en række godkendelsesprocedurer for ingredienser til fødevarer lune, lyder det fra Landbrug og Fødevarer.

Foto: Thomas Fredberg

Med selskaber som Novozymes, Chr. Hansen, KMC og Palsgaard som motorer er den danske ingredienssektor verdensførende og står groft optegnet for 15 pct. af verdensmarkedet af ingrediensmarkedet til fødevarer.

Derfor bør de danske ingrediensvirksomheder stå godt rustet til at udnytte de vækstmuligheder, som frihandelsaftalen mellem EU og Japan, som træder i kraft den 1. februar, giver.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier