FødevareWatch

Julehandlen mærkes så småt hos Danish Crown

Få dage før julemåneden rammer kalenderbladet kan underdirektør i Danish Crown se priserne begynde deres ventede optur.

Foto: Per Folkver, Polfoto

Når det er jul skal der gris på gaflen, og i Danish Crown er man her få dage før vi rammer december klar til at se efterspørgslen og dermed også prisen på fersk svinekød stige.

Det fremgår af en kort markedsberetning fra eksportafdelingen i Danish Crown.

"Vi handler godt til svagt stigende priser i julehandlen, og det er helt som forventet," udtaler Søren Tinggaard, underdirektør i Danish Crowns eksportafdeling, og tilføjer:

"Der kommer til at være et godt salg frem mod jul, og det begynder for alvor at tage fart fra næste uge og frem, så det er med at holde sig tæt på udviklingen og gribe alle muligheder."

Videre hedder det, at slagterikoncernen ser en fin international efterspørgsel på skinker, kamme og bove, mens markedet for bacon er mere jævnt.

Udenfor Europa er der god "afsætning til både Japan og Kina, og der er ikke umiddelbart nogle tegn på svaghed," skriver Danish Crown afslutningsvist.

Friland tilbage på vækstspor efter udfordrende år

Danish Crown-rival fyrer bestyrelsesformand og topchef

Danish Crowns oksekødsforretning ramt af tyske udfordringer

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier