FødevareWatch

DI Fødevarer ser svær fremtid for regeringens klimamærke

Udsigten til et kommende muligt klimamærke på fødevarer får en lunken modtagelse hos organisationen DI Fødevarer, hvor man har svært ved at se, hvordan et egentligt mærke og forbrugerne skal drive CO2-udslippet ned. I stedet bør fokus være på producenterne og på at bringe innovationen i spil, siger direktør Leif Nielsen.

Foto: Dansk Industri (DI)

Som det er tilfældet i Økologisk Landsforening, så tror man heller ikke i DI Fødevarer på de store muligheder og potentialer i at lave et egentligt klimamærke til fødevarer. Det er ellers, hvad regeringen lægger op til i den klimaplan, som statsminister Lars Løkke Rasmussen, miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen, og fire andre ministre tirsdag formiddag har lagt frem.

Økologisk Landsforening: Regeringens klimaudspil er en forspildt mulighed

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier