Slagelse-slagter sætter gaflen i lokalt hotel

Hotel Antvorskov i Slagelse får indehaveren af lokal kødgrossist som ejer, efter en større kreds af sjællandske forretningsfolk har solgt hotellet.
Foto: PR.
Foto: PR.

Det 82 værelser store Hotel Antvorskov nær Vestmotorvejen ved Slagelse er blevet solgt til den lokale kødgrossist JN Meat, oplyser mægler på handlen, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Dermed sælger en kreds af erhvervsfolk fra Slagelse og omegn hotellet på et tidspunkt, hvor byens hotelkapacitet svinder ind, da Slagelses andet hotel, Hotel Frederik II, lukker senere i år.

"I investorkredsen er der bred enighed om at tiden nu er inde til at andre må overtage. Såvel hotellet som ejerne er blevet 16 år ældre, og nu må der nye kræfter til," siger Steen Christensen, direktør og medejer af selskabet Hotel Antvorskov, i meddelelsen.

Prisen oplyses ikke, men den offentlige 2017-vurdering lyder på knap 18 mio. kr.

Bag JN Meat står John Nielsen, der stiftede firmaet i 1980.

Handlen blev formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland, som overtog sagen fra anden erhvervsmægler.

"Salget havde stået stille længe, så der skulle tænkes ud af boksen. Jeg fremlagde nogle udviklingsmuligheder for en række lokale investorer, og så gik det stærkt med buddene. Vi er glade for at partnerne kunne mødes om et salg, og glæder os til at følge hotellets udvikling fremover," siger Sven Lyse, erhvervschef og partner hos mæglerfirmaet.

(Denne artikel er leveret af FødevareWatch' søstermedie EjendomsWatch.dk)

Hollandsk franchisekoncept kommer til København

Omsværmet Michelin-kok holder fast i livsværket: "Det skal være my way eller no way"

Hoteller og restauranter leder økologisk vinvækst

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også