FødevareWatch

Arla-konkurrent indsætter ny topchef

Siden Theo Spierings i marts bekendtgjorde, at han efter syv år på posten som Fonterras øverste chef ønsker at trække sig, har bestyrelsen søgt en efterfølger. For en stund er afløseren nu fundet.

Foto: Fonterra/ PR

Godt nok er han kun tiltænkt en rolle som midlertidig øverste leder i mejerikoncernen Fonterra fra New Zealand, men ikke desto mindre er nu at finde på pladsen som adm. direktør i milliardvirksomheden.

Det oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

Miles Hurrell kommer fra en position som operationel direktør i den del af Fonterra, som kører under navnet Farm Source. Her han haft ansvaret for de mange newzealandske landmænd i andelskoncernen.

I perioden frem til 1. september vil Theo Spierings, der har været topchef i Fonterra siden 2011, overlevere posten og arbejdet til den nye konstituerede topchef.

Fonterra vinker snart farvel til topchefen

Miles Hurrell har været i Fonterra siden 2000, og hans rolle som overgangsfigur, indtil bestyrelsen finder en ny til posten, er ganske klar. I meddelelsen udtaler bestyrelsesformand John Monaghan, at man vil tage sig al den nødvendige tid, før man udnævner en ny adm. direktør for Fonterra.

Arla-konkurrent rammer lavpunkt

Rabobank: Det globale mælkemarked vil vokse med 30 pct

Formanden træder tilbage i Arla-konkurrent på det kinesiske marked 

Mere fra FødevareWatch

Fazer relancerer ikonisk slikkepind

Et lille år efter at den finske slikproducent Fazer trak stikket på sin kendte Dumle-slikkepind på grund af produktionsudfordringer, har den igen kurs mod hylderne.

Aldi dropper kontrakt med Deliveroo

Den tyske discountkæde har i kølvandet på ny branchedata, hvor kunderne er vendt tilbage til gamle indkøbsvaner, valgt at stoppe leveringsaftale med Deliveroo.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier