FødevareWatch

Cateringfirma vil bruge emballage fremstillet af majs

Majs indgår som en af ingredienserne i en ny bionedbrydelig emballage hos cateringfirmaet Jespers Tovekøkken. Firmaet forventer, den nye emballage skal erstatte al virksomhedens engangsemballage inden udgangen af 2018.

Foto: PR

I bestræbelserne på at kunne kalde sig et bæredygtigt madhus vil cateringfirmaet Jespers Tovekøkken udskifte al sin engangsemballage med bæredygtigt emballage, der blandt andet bliver fremstillet af majs. Ambitionen er, at udskiftningen skal ske inden udgangen af 2018.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der laver selskabsmad, kantinedrift, frokostløsninger og convenience fra sine produktionslokaler i Søborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier